Bemanning

Bemanning med Crew 4 You

Bemanning är en flexibel och effektiv lösning. Du hyr in våra konsulter när du behöver dem. Vilken typ av kompetens beror helt på dina egna behov vid varje unikt tillfälle.

Crew 4 You hjälper allt från stora internationella organisationer till små familjeföretag och nystartade företag.

På en alltmer konkurrensutsatt marknad  är det små detaljerna som gör skillnad. Att ständigt ha en kompetent medarbetare som möter just ditt företags behov – varken mer eller mindre – kan vara det som är skillnaden mellan framgång eller misslyckande.

Våra konsulter, tillvägagångssätt och lösningar frigör ditt företags fulla potential och gör dig mer konkurrenskraftigt.

Vi hjälper till att skapa framgångsrika företag – dagligen.

Slipp oväntade kostnader

Att låta Crew 4 You hantera din bemanning kan vara ett sätt att upptäcka nya medarbetare. Du kan alltid använda våra konsulter först och om det fungerar bra anställa medarbetaren själv. Då undviker du det tidskrävande administrativa arbetet och kostnaderna för en rekryteringsprocess.

En vanlig missuppfattning är att det är dyrt att hyra in en konsult. Men när du hyr konsult från Crew 4 You ingår allt från försäkringar till VAB och sjukfrånvaro. På detta sätt undviker du oväntade kostnader och problem som kan uppstå, samt vi ser till att du alltid har en person på plats.

kingshill

"En bemanningstjänst i världsklass! Rekommenderas starkt!!"

Engin Acar, Krögare

King´s Hill Local Pub

Motiverade medarbetare med bred kompetens

Som ett resultat av att vi alltid har  rekryteringsprocesser  som pågår kan vi snabbt och effektivt tillhandahålla konsulter med rätt kompetens. Våra konsulter har valt att arbeta med oss eftersom de uppskattar omväxling och är intresserade av nya situationer och arbetsplatser.

Eftersom bemanning handlar om att komplettera det vanliga teamet med förstärkning för ett visst behov, under en begränsad period, är det viktigt att det görs direkt. Ju bättre bild vi kan få av dina behov, desto snabbare kan vi hjälpa dig med den förstärka din organisation med de perfekta konsulterna

Våra konsulter är flexibla och mycket motiverade att göra ett bra jobb hos våra kunder. I våra kundundersökningar får vi år efter år bevis på hur nöjda våra kunder är med  Crew 4 yous konsulter.

Vi är så övertygade om att du också kommer att vara nöjd med oss att vi har en nöjd kundgaranti. Om du av någon anledning är missnöjd med vår matchning gör vi naturligtvis om det utan extra kostnad inom tre dagar. På så sätt minimerar vi alla dina risker när du bemannar.

Checklista inför bemanning

  1. Vad ska konsulten ha för uppgifter? I vilken del av organisationen ska konsulten vara i?
  2. Vad är kulturen på företaget? Matchning handlar lika mycket om personlighet som kompetens. I processen kommer vi gå igenom flertalet kandidater.  För att matching ska bli en bli så bra som möjligt så är det viktigt .Vi kommer att ha flera potentiella kandidater och fullträffen hänger på att vi skickar den som kommer bli mest naturlig i ditt team.
  3. Vilka andra kompetenser, kunskapsområden och erfarenheter är en bonus för ditt företag, förutom de nödvändiga kompetenserna för uppgifterna och rollen,?
  4.  Vilken typ av kompetenser kommer du att behöva för att för att ditt företag ska utvecklas enligt din vision ?
  5. Är behovet av konsult endast tillfällig eller  återkommande? Finns det ett intresse av att kunna anställa konsulten i slutändan?
crew4you checklist/cv

På dina vilkor

Oavsett om du behöver personal under några timmar eller på heltid en längre period, så är Crew 4 you alternativet för dig. Vi förser dig med personal på dina villkor.

Vid akuta behov

Behöver du personal med kort varsel? Oroa dig inte. Vi gör vårt yttersta för att leverera startklara konsulter som uppfyller just ert kompetensbehov.

Kostnadseffektivt

När du bemannar med hjälp av oss ingår allt från försäkringar till VAB. På så sätt har du redan vid ett tidigt stadium koll på slutkostnaden för att hyra in personal.

Flexibel kompetens

Om ert behov förändras och andra färdigheter behövs, gör vi en ny kostnadsfri matchning mot er verksamhet för att hitta den bästa lösningen för ert behov.

Har du frågor? Vill du påbörja rekrytering eller bemanning?

Hör av dig till oss

Vill du beställa personal?
Ring eller maila oss så hjälper vi er efter era behov och önskemål.