Integritetspolicy

Integritetspolicy

Sekretesspolicy för rekrytering genom Softsuitcase
Tjänsten för hantering av rekryteringar och förenkling av
anställningsprocessen (“Tjänsten”) drivs av Softsuitcase på uppdrag av Crew 4
You Sweden (“Personuppgiftsansvarig” “vi” “oss” etc.). Det är viktigt att de
personer som använder Tjänsten (“Användarna”) är säkra på, och är
informerade, om hur vi hanterar Användarens personuppgifter i
rekryteringsprocessen. Vi strävar efter att upprätthålla högsta möjliga
standard när det gäller skydd av personuppgifter. Vi behandlar, hanterar,
använder och skyddar Användarens personuppgifter i enlighet med denna
sekretesspolicy (“Sekretesspolicy”).

  1. Allmänt
    Vi är Personuppgiftsansvarig i enlighet med gällande
    personuppgiftslagstiftning. Användarnas personuppgifter behandlas med
    syftet att hantera och underlätta rekrytering av anställda till vår verksamhet.

2. Insamling av personuppgifter

Vi ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som Användarna bidrar till Tjänsten, eller för de personuppgifter som vi på andra sätt samlar in med avseende på Tjänsten.

När och hur vi samlar in personuppgifter
Vi samlar in personuppgifter om Användare från Användare, när användare;

  • gör en ansökan via Tjänsten eller på annat sätt lägger till personuppgifter om sig själv personligen eller genom att använda en tredje part, t. ex. Facebook eller LinkedIn;
  • använder Tjänsten för att ansluta till vår personal, genom att lägga till
  • personuppgifter om sig själv personligen eller genom att använda en tredje part, till exempel Facebook eller LinkedIn; och
  • tillhandahåller identifierbara uppgifter i chatten (som tillhandahålls via den webbplats som använder Tjänsten) och sådana uppgifter som är relevanta för ansökningsförfarandet.

Vi samlar in data från tredje part, som Facebook, LinkedIn och via andra offentliga källor. Detta kallas “Sourcing” och utförs manuellt av våra anställda eller automatiskt i Tjänsten.

I vissa fall kan befintliga anställda göra rekommendationer om potentiella arbetssökande. Sådana anställda kommer att lägga till personuppgifter om potentiella arbetssökande. I de fall detta görs anses den potentiella
arbetssökanden som Användare inom ramen för denna sekretesspolicy och
kommer att informeras om behandlingen.


Kategorier av personuppgifter som är insamlade och som behandlas
De kategorier av personuppgifter som kan samlas in via Tjänsten kan
användas för att identifiera fysiska personer från namn, e-post, bilder och
videor, information från Facebook och LinkedIn-konton, svar på frågor som
ställts genom rekrytering, titlar, utbildning och annan information som
Användaren eller andra har tillhandahållit via Tjänsten. Endast
personuppgifter som är relevanta för rekryteringsprocessen samlas in och
bearbetas.


Ändamålet och lagenligheten av behandlingen
Ändamålet med insamling och behandling av personuppgifter är att hantera rekrytering. Lagligheten i behandlingen av personuppgifter är vårt legitima intresse att förenkla och underlätta rekrytering.


Personuppgifter som behandlas med ändamålet aggregerad analys eller
marknadsundersökning görs alltid oidentifierbara. Sådana personuppgifter
kan inte användas för att identifiera en viss användare. Sådana
personuppgifter anses därför inte som personuppgifter.


Samtycke från den registrerade
Användaren samtycker till behandling av personuppgifter med
Personuppgiftsansvariges ändamålet att hantera rekrytering. Användaren
samtycker att personuppgifter samlas in via Tjänsten, när Användare;

  • gör en ansökan via Tjänsten, och lägger till personuppgifter om sig själv personligen eller genom att använda en tredje part som Facebook eller LinkedIn, och att den Personuppgiftsansvarige kan använda externa sourcing-verktyg för att lägga till ytterligare information; och
  • använder Tjänsten för att ansluta till Personuppgiftsansvariges rekryteringsavdelning, och lägger till personuppgifter om sig själv personligen eller genom att använda en tredjepartskälla som Facebook eller LinkedIn.


Användaren samtycker också till att Personuppgiftsansvarige samlar in
offentligt tillgänglig information om Användaren och sammanställer dem för användning i rekryteringsändamål.

Användaren samtycker till att personuppgifter som samlas in enlig
ovanstående a) och b) behandlas enligt nedanstående avsnitt Lagring och
överföring samt hur länge personuppgifterna behandlas.
Användaren har rätt att återkalla sitt samtycke när som helst genom att
kontakta Personuppgiftsansvarige med hjälp av kontaktuppgifterna som anges under 9. Nyttjandet av denna rättighet kan dock innebära att
Användaren inte kan ansöka om ett visst jobb eller på annat sätt använda
Tjänsten.

Lagring och överföring
De personuppgifter som samlas in via Tjänsten lagras och behandlas inom
EU / EES, sådant tredjeland som anses av Europeiska kommissionen för
att ha tillräcklig skyddsnivå eller behandlas av sådana leverantörer som har ingått sådana bindande avtal som helt uppfyller lagenligheten av
överföringar till tredje land (som Privacy Shield) eller till andra leverantörer där tillräckliga skyddsåtgärder finns för att säkerställa de registrerades rättigheter. För att få dokumentation om sådana skyddsåtgärder, kontakta oss med hjälp av kontaktuppgifterna som anges i punkt 9.

Hur länge personuppgifterna behandlas
Så länge en Användare inte skriftligen motsätter sig behandling av sina
personuppgifter kommer personuppgifterna att lagras och behandlas av oss
så länge vi anser det nödvändigt med hänsyn till ovan angivna syften.
Observera att en arbetssökande (Användare) kan vara intressant för
framtida rekrytering och för detta ändamål kan vi lagra Användarnas
personuppgifter så länge de bedöms som intressanta för potentiella
rekryteringar. Om du som Användare önskar att dina personuppgifter inte
behandlas för detta ändamål (framtida rekrytering), kontakta oss med hjälp
av kontaktuppgifterna i punkt 9.

  1. Användarens rättigheter

Användare har rätt att begära information om de personuppgifter som
behandlas av oss genom att skriftligen underrätta oss genom att använda
kontaktuppgifterna enligt punkt 9 nedan. Användare har rätt till en (1) kopia av de behandlade personuppgifter som tillhör dem utan kostnad. För
ytterligare kopior har personuppgiftsansvarig rätt att ta ut en rimlig avgift på grundval av administrativa kostnader för sådan efterfrågan.

Användare har rätt till, vid behov, korrigering av felaktiga personuppgifter
om den Användaren, genom att skriftligen begära sådan korrigering med
hjälp av kontaktuppgifterna i punkt 9 nedan.

Användaren har rätt att kräva radering eller begränsning av behandling, och rätten att invända mot behandling baserat på berättigat intresse under vissa omständigheter.
Användaren har rätt att återkalla ett samtycke till behandling som har givits av Användaren till den Personuppgiftsansvarige. Att nyttja denna rätt kan dock innebära att användaren inte kan ansöka om ett visst jobb eller på annat sätt använda Tjänsten.

Användaren har under vissa omständigheter rätt till överföring av sina
personuppgifter (dataportabilitet), vilket innebär rätten att få ut sina
personuppgifter och överföra dessa till en annan personuppgiftsansvarig,
så länge detta inte negativt påverkar andras fri- och rättigheter.

Användaren har rätt att lämna in ett klagomål till tillsynsmyndigheten
angående behandling av sina personuppgifter, om Användaren anser att
behandlingen av personuppgifterna strider mot aktuell
personuppgiftslagstiftning.

  1. Säkerhet

Vi prioriterar den personliga integriteten och arbetar därför aktivt för att
Användares personuppgifter behandlas med största försiktighet. Vi vidtar
de åtgärder som rimligen kan krävas för att säkerställa att Användares
personuppgifter behandlas säkert och i enlighet med denna Integritetspolicy och GDPR.

Överföring av information via internet och mobila nätverk, kan dock aldrig
ske helt riskfritt, varför all överföring sker på egen risk. Det är viktigt att
Användare också tar ansvar för att säkerställa att dennes uppgifter
skyddas. Det åligger Användare att tillse att dennes inloggningsuppgifter
hålls hemliga.

5. Överföring av personuppgifter till tredje parter
Vi kommer inte sälja eller överföra Användares personuppgifter till tredje parter.
Vi kan dock komma att överföra personuppgifter till;

  • våra leverantörer och underleverantörer, i deras roll som personuppgiftsbiträden och underbiträden, enligt våra instruktioner, förtillhandahållandet av Tjänsten;
  • myndigheter eller juridiska rådgivare i händelse av misstänkt brottslighet eller otillbörligt beteende; och
  • myndigheter, juridiska rådgivare eller andra aktörer, om det krävs av oss enligt lag eller myndighetens beslut.


Vi överför endast Användares personuppgifter till tredje part som vi har
förtroende för. Vi väljer noga partners för att se till att Användarens
personuppgifter behandlas i enlighet med gällande
personuppgiftslagstiftning. Vi samarbetar med följande kategorier av
personuppgiftsbiträden; Softsuitcase, som tillhandahåller Tjänsten, server-
och hostingföretag, företag för e-postutskick, företag för videobearbetning,
företag för informationssökning, analytiska serviceföretag och andra företag med koppling till tillhandahållandet av Tjänsten.

Aggregerad data (icke identifierbara personuppgifter)

Vi kan komma att dela aggregerad information till tredje part. Den
aggregerade informationen har i ett sådant fall sammanställts från
information som samlats in genom Tjänsten och kan exempelvis bestå av
statistik över internettrafik eller det geografiska läget för användandet av
Tjänsten. Aggregerad information innehåller inte någon information som
kan härledas till viss individ och utgör därmed inte personuppgifter.

  1. Cookies

När Användare använder Tjänsten kommer information om användandet att lagras genom cookies. Cookies är passiva textfiler som lagras av
webbläsaren i Användarens enhet, såsom dennes dator, mobil eller
surfplatta, vid uppkoppling mot Tjänsten. Vi använder cookies för att
underlätta Användarens användning av Tjänsten samt för att inhämta
information såsom exempelvis statistik om Användarens användning av
Tjänsten. Detta sker i syfte att säkerställa, underhålla och förbättra
Tjänsten. Informationen som inhämtas från cookies kan även utgöra
personuppgifter och i sådant fall omfattas behandlingen av vår Cookie
Policy.

Användare kan när som helst neka användningen av cookies genom att
ändra inställningar i sin enhet. Om så sker kan dock Användarens
upplevelse av Tjänsten försämras, exempelvis genom att vissa funktioner i
Tjänsten inte längre finns tillgängliga.

  1. Ändringar

Vi har rätt att när som helst göra ändringar eller tillägg till sekretesspolicyn.
Den senaste versionen av sekretesspolicyn kommer alltid att finnas
tillgänglig via Tjänsten. En ny version anses vara kommunicerad till
Användarna när Användaren antingen har fått ett e-postmeddelande som
informerar Användaren om den nya versionen (med den e-postadress som
Användaren anger i samband med användningen av Tjänsten) eller när
användaren annars informeras av den nya sekretesspolicyn.

  1. Kontakt

För frågor, ytterligare information om vår hantering av personuppgifter eller för att kontakta oss i andra frågor, använd följande kontaktuppgifter; Crew 4 You Sweden info@crew4you.se

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com