Registrera ditt CV

Med ett registrerat CV i vår databas ökar du dina chanser till ett nytt jobb. Här letar vi efter kandidater för konsultuppdrag och rekrytering till våra kunder, vilket betyder att vi kan komma att kontakta dig med jobberbjudanden utöver de jobb du själv söker.

Att registrera ditt CV tar bara någon minut. I formuläret nedan fyller du i dina kontaktuppgifter, vilka områden du vill jobba inom och laddar upp ditt CV. Ju mer information du ger oss, desto större chans har vi att hitta ett jobb som passar just dig.

Registrerar CV


    Välj den typ av jobb du är intresserad av. Du kan välja flera alternativ.    Ladda upp dit CV här. Godkända filtyper är pdf, png och jpg. Max storlek 2MB

    Samtycke: I enlighet med de regler och lagar kring datalagring som finns krävs ditt samtycke för att slutföra registreringen på vår sida. Detta krävs även för att vi ska kunna matcha din profil med aktuella bemannings- eller rekryteringsuppdrag.
    Jag ger härmed fullständigt samtycke att mina personliga uppgifter får samlas in och lagras i syfte att användas för matchning för bemannings- och rekryteringsuppdrag enligt vår integritetspolicy och villkor.

    Jag godkänner(*)