Rekrytering

Rekrytera den perfekta medarbetaren med Crew 4 You

När det kommer till rekrytering så är det i motsats till vad många tror, inte en fråga om att hitta den kandidaten som har det högsta kvalifikationer.

Det handlar om att hitta den bästa matchningen för uppgiften i fråga, både när det gäller förmågor och personliga egenskaper. Och vi på Crew4you ger inte upp förrän vi hittar det perfekta matchningen.

Rekrytering handlar om mycket mer än att bara fylla en tom plats.

Det innebär att det kommer en person som ser på gamla problem med nya ögon, ny energi och erfarenhet.  Då varje medarbetare är inblandad och påverkar till företagets utveckling, kultur och resultat.

Därför är det mycket viktigt att få rätt person på det rätt plats.

En felaktig rekrytering kan vara en kostsam och jobbig historia för alla inblandade.

Anlita crew 4 you och vi garanterar att vi hittar den person som passar bäst för ditt företag.

construktionworker

Vad är rekrytering?

Rekrytering är en process som avser att locka och engagera individer med en viss typ av kompetens som i slutändan ska leda till en anställning.

Ett rekryteringsförfarande innefattar vanligtvis bland annat en behovsanalys, skapande av en jobbannons, ackumulering av intervjuer, ansökningar, utvärderingar, referensuppföljning och uppfäljning.

Naturligtvis kan företag hantera sina egna rekryteringsförfaranden, men fördelen med att anlita ett rekryteringsföretag är att de använder väl beprövade processer, tester och metoder för att bästa matcha företagets behov. Dessa processer är även utformade för att garantera att etiska och  riktlinjer noga följs när det gäller rekryteringsprocessen.

Rekrytering är för företag och organisationer som måste uppfylla ett långsiktigt personalbehov. Vid arbetstoppar, sjukdom och ledighet och andra tillfälliga behov kan bemanning vara ett fördelaktigare va

 

Vi är supernöjda med Crew 4 You. En riktig pålitlig samarbetspartner!

Peter Nordin, VD

Göteborg City konferens

Kompetensbaserad rekrytering främjar en öppensinnad urvalsprocess

De flesta av oss har omedvetna fördomar. Vi och våra kollegor är inget undantag. Det kan kännas svårt att erkänna det, men det är bara om vi accepterar att det finns fördomar, som en riktig öppensinnad  rekryteringsprocess kan utformas.

Därför har vi crew 4 you en väl utvecklad kompetensbaserad rekryteringsmodell för att minska risken för att fördomar ska vägas in vid bedömningen. För att uttrycka det annorlunda så innebär det att våran kompetensbaserade process och våra metoder kan med säkerheten säga att vi rekrytera utan fördomar.

Utifrån på kravprofilen som vi tillsammans tar fram så presenterar vi kandidater för dig. Dessa kandidater tas fram med tester som mäter skicklighet, personlighet och beteende. Den processen säkerställer att det inte finns något utrymme för fördomar eller diskriminering.

crew4you kompetens

Vår rekryteringsprocess

Våra verktyg och metoder, tillsammans med våra erfarna och professionella rekryteringskonsulter, låter oss identifiera den perfekta kandidaten för den specifika positionen på ditt företag. I våra offerter får du en mycket tydlig bild av hur vi fixar rekryteringsuppdraget utöver programmet, kostnader och garantier.

 1. Verksamhetsanalys och kravprofilstagning
 2. Annonsutformning och annonsering
 3. Prescreening, search och tester samt administration av ansökningshandlingar
 4. Videopresentation eller telefonintervju
 5. Strukturerad och kompetensbaserad djupintervju
 6. Kandidatpresentation
 7. Intervju hos kund
 8. Referenstagning
 9. Bakgrundskontroll
 10. Projektavslut och fakturering
 11. Uppföljning kund och medarbetare

Rekrytera rätt

Vi hjälper ditt företag att bli framgångsrikt med hj'öp av rätt medarbetare, så att du kan lägga fokus på din verksamhet.

Vi är experter på rekrytering och har lång erfarenhet av att hjälpa företag växa

Plug n play

När du rekryterar med hjälp crew 4 you får du en kandidat som är redo att börja från dag ett.
Vi på Crew 4 you säkerställer att personen du rekryterar kommer att passa på ditt företag och för den position som ni vill fylla

Talanger

Vårat professionella nätverk som innebär att vi har en uppsättning med talanger inom flertalet branscher och vi jobbar ständigt för att utöka vårat nätverk. Det innebär att du alltid får medarbetare som är har kunskap och kompetens om du anlitar oss som rekryterare.

Har du frågor? Vill du påbörja rekrytering eller bemanning?

Hör av dig till oss

Vill du beställa personal?
Ring eller maila oss så hjälper vi er efter era behov och önskemål.